Plan2Drive maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies en vergelijkbare technieken (hierna samen "cookies" genoemd).

Akkoord

Disclaimer

Plan2Drive

 

Disclaimer voor www.plan2drive.nl
Plan2Drive verleent u hierbij toegang tot www.plan2drive.nl ("de Website") en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Plan2Drive behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Plan2Drive spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Plan2Drive.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Plan2Drive nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Plan2Drive.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Plan2Drive, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Cloud rijschoolsoftware
Betrouwbare applicatie

Jouw data staat veilig in de cloud ondergebracht bij Microsoft.

Responsive rijschoolsoftware
Volledig responsive

Beschikbaar voor PC, tablet en mobiele telefoon. Inclusief app voor instructeurs.

Gratis update software
Gratis updates

Maandelijks kleine en grote updates van de rijschoolsoftware.

6 jaar ervaring
Meer dan 6 jaar ervaring

Ontwikkeld in samenspraak met grote en kleine rijscholen.

Bespaar tijd met automatiseren
Bespaar tijd

Minimaliseer het aantal administratieve handelingen en bespaar tijd.

Gebruiksvriendelijke rijschoolsoftware
Gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke rijschoolsoftware voor ieder formaat rijschool.