Plan2Drive maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies en vergelijkbare technieken (hierna samen "cookies" genoemd).

Akkoord

Klantervaringen

Maak kennis met onze enthousiaste klanten en lees hun ervaringen

 

Bij ons binnengekomen....
In het onderstaande overzicht vindt je een greep uit tevreden rijschoolhouders die gebruik maken van de software van Plan2Drive.

Rijschool Markus Rijschool Markus, Rijschool Markus
"Nadat mij Plan2Drive was aanbevolen, dacht ik, laat ik het eens een maandje proberen. Op dat moment begon ik het erg druk te krijgen en was ik er erg aan toe om een hulpmiddel te vinden die mij werk uit handen kon nemen. Binnen één week was ik volledig overtuigd dat de software van Plan2drive het ideale hulpmiddel is om handelingen die veel tijd kosten, zoals afspraken maken met leerlingen, facturen maken en mailen, betalingen beheren en in één oogopslag te kunnen zien hoe ik er als rijschool voor sta, uit handen te nemen. Het gebruik van Plan2Drive zorgt er zelfs voor dat ik meer tijd overhoud om geld te verdienen."
Rijschool de Betuwe Rijschool de Betuwe, Ad Visser
"Programma werkt prima ook met meerdere instructeurs en andere categorieën. Zijn erg behulpzaam voor uitleg en zorgen dat het programma steeds beter gaat werken met nieuwe updates."

Rijschool InStijl Rijschool InStijl, Rijschool InStijl
"Sinds het begin van onze rijschool maken wij gebruik van Plan2Drive, Het bespaart ons veel tijd en is erg makkelijk te gebruiken! De leerlingen plannen (na akkoord instructeur) zelf hun lessen in en wij staan op de gereserveerde datum en tijd voor de deur! Facturen maken is nog nooit zo makkelijk geweest en dat allemaal dankzij Plan2Drive! Top service en een leuke maar ook een zeer waardevolle toevoeging aan elke rijschool! Zeker een aanrader!"
Rijschool Urk Rijschool Urk, Dhr. Baarsen
"Bedankt, mijn complimenten voor het programma, werkt lekker kinderlijk eenvoudig. Ik heb vanmorgen een paar leerlingen in de agenda gezet en meteen verwerkt en gepland voor de volgende week. Wat zal mij dit een tijd besparen."

Rijschool Today Rijschool Today, Rijschool Today
"Plan2Drive is een duidelijke en overzichtelijke rijlesplanner. Door gebruik te maken van dit systeem is een factuur in een handomdraai gemaakt inclusief btw-berekening."
Autorijschool van Galen Autorijschool van Galen, Mevr. B.van Galen
"Na gebruik gemaakt te hebben van andere rijschoolsoftware zijn wij overgestapt naar Plan2Drive. De planning is duidelijk en simpel. Vooral in drukke periodes is het fijn om acties snel en volledig te kunnen uitvoeren."
Rijcoach.com Rijcoach.com, Dhr. Nijdam
"De Online planning- en administratiesoftware van Plan2Drive is altijd en overal toegankelijk en is zeer eenvoudig in gebruik."
Easy2Drive Verkeersopleidingen Easy2Drive Verkeersopleidingen, Easy2Drive Verkeersopleidingen
"Plan2Drive werkt gebruiksvriendelijk en is nu ook onderweg te gebruiken. Dit verhoogt het gebruiksgemak voor de instructeurs. Sinds de nieuwe update is in een oogopslag te zien in welke categorie er lessen worden gegeven. Plan2Drive is een gebruiksvriendelijk, compleet en werkzaam programma voor een up-to-date leerlingenbestand en fijne rijlesplanner. Bij vragen kun je altijd bij het team van Plan2Drive terecht!"

Cool2Drive Cool2Drive, Dhr. Timmer
"Overzichtelijke, zonder veel poespas goed werkende agenda. Ben er blij mee."
Motorrijschool Fun on wheels Motorrijschool Fun on wheels, Dhr. Meijer
"Werkt prima voor mij."

Rijschool Hamer Rijschool Hamer, Monique Hamer Kamphuis
"Super programma. Werkt snel en makkelijk! En scheelt veel tijd. De leerlingen zijn ook erg tevreden en plannen zichzelf altijd in kortom fijn om mee te werken ! Rijschool Hamer uit Hattem"
Uw ervaring hier? Uw ervaring hier?, Uw ervaring hier?
Uw ervaring met Plan2Drive hier? Deel kort en bondig uw gebruikerservaring met andere rijschoolhouders.

 

Klantervaringen op het internet