Plan2Drive maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies en vergelijkbare technieken (hierna samen "cookies" genoemd).

Akkoord

Over ons

Wie, wat, waar...

 

Aangenaam! Wij zijn een team ervaren, gretige en ambitieuze ondernemers die met beide benen op de grond staan. Wij staan 100% achter Plan2Drive en zullen ons daarom ook niet verschuilen achter onze bureaus. Deze aanpak kenmerkt de manier waarop wij Plan2Drive willen laten groeien. Vanuit ons kantoor in Zwolle bedienen wij landelijk vele soorten rijscholen. Van groot tot klein, iedereen is welkom!

Doelstelling
Ons doel is vele rijscholen te mogen voorzien van de rijschoolsoftware van Plan2Drive. Om dit te bereiken is een prettige en correcte samenwerking nodig met de huidige rijscholen die gebruik maken van Plan2Drive. Hier investeren wij dan ook graag in! Bij ons wordt je als klant serieus genomen. Dit houdt in dat wij graag met jou in gesprek gaan over praktijksituaties waar de rijschoolsoftware niet op inspeelt.

Wij hebben beknopt weergegeven wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij willen bereiken. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent! Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.